Tävlingspremiär och Mallorca

Tävlingssäsongen är i full fart och jag har redan hunnit kört både en mtb tävling och en landsvägstävling. Trots att det är tidigt på säsongen har det gått helt okej!
Var nere i Skara och körde två mtb tävlingar. Detta år kommer bli tufft att ta pall platser eftersom att jag är yngst i p 15-16, men man får se det som träning. Jag försökte hänga med tät gruppen så länge som möjligt, ungefär 1 varv av 2, men körde sedan i eget tempo och rullade in som 9:e man.
Även tävlingsdag nummer 2 blev i stort sätt det samma. Men körde denna gång in som 8:a.

På landsvägs fronten hann det bara bli lite innnan första tävlingen. Första tävlingen inom den kategorin blev Hammarö 3-dagars. Men hade alldeles för lite rull i benen för att kunna vara nöjd. Det var dock väldigt många med, 34 stycken. Men blev totalt runt 20:e..sa calobra

Efter allt blev jag erbjuden att följa med Östersund till Mallis! Vilket blev helt sjukt kul. Totalt runt 70 mil i benen efter denna vecka.

En HELT annan miljö, backarna var grymma. Sa Calobra som är 2 mil tog all kraft ur kroppen, men körde den trots allt på 34 minuter. Nej, det var helt sjukt bra, blir nog fler gånger i mitt liv kan jag lova!

Nu har jag även fixat det sista på mtb cykeln, hoppas jag! Den blev galet fräsch, och inte minst snabb!

Bifogar även med en bild på Sa Calobra.